Top Menu

Menu

Levertijd max 3 dagen (NL)

Bezorgen (NL) tot 10kg €7,50

Veilig betalen: iDeal, PayPal (NL)

Veel is voordelig

Verrassingsbox

EEN VERRASSINGSBOX

  • Elke 2 maanden een box vol lekkere delicatessen
  • Heerlijke kennismaking met Spaanse & Latijnse keuken
  • Box inclusief verzending voor € 49
  • Elke box heeft een waarde van minimaal € 50
  • Eén week van tevoren te annuleren
  • Voordeliger dan als je de producten afzonderlijk bestelt

Aanvragen

Verrassingsbox

Snack_Box_FINAL1

Spaanse delicatessen

Als je kiest voor de verrassingsbox, krijg je elke twee maanden een borrelbox met heerlijke delicatessen bij je thuisbezorgd. Elke verrassingsbox bevat een nieuwe en unieke samenstelling van producten uit onze shop. Zo kun je eenvoudig en voordelig kennismaken met alle heerlijke Spaanse en Latijnse lekkernijen van buitengewone kwaliteit. Wij vinden de beste gastronomische producten uit Spanje en Latijns Amerika en brengen ze naar Nederland. Alle producten zijn uniek en hebben ieder een bijzonder verhaal. Hierdoor kun je genieten van het beste wat de Spaanse en Latijnse keuken te bieden heeft! 

Achteraf betalen

Om de verrassingsbox aan te schaffen, stuur je een berichtje in het aanvraagformulier hierboven. Wij nemen contact met je op en sturen de verrassingsbox naar je toe met een after pay formulier om de betaling af te ronden. Na twee maanden krijg je dan weer een box gestuurd met een after pay formulier. Als je het abonnement wilt pauzeren of stopzetten, dan stuur je gewoon een week van tevoren (maximaal 7 weken na je laatst ontvangen pakket) een mailtje naar info@arcadelicia.com. Zo makkelijk is het.

Bestel nu de verrassingsbox voor slechts € 49 per box!

Referenties

Over Arca Delicia

Arca Delicia is gespecialiseerd in exclusieve delicatessen uit Spanje en Latijns-Amerika. Wij introduceren innovatieve producten van deze regio's naar de Nederlandse markt voor zowel bedrijven als direct naar de consument.

Wij leveren samengestelde tapas boxen en individuele producten naar keuze en bieden rijke informatie over de herkomst van onze lekkernijen. Heerlijke cadeau boxen zijn ook verkrijgbaar met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een mooie kaart te drukken. Bij elke product krijg je een blaadje met de verhaal, tips en waarom het zo zeer speciaal is. Wij hebben alleen de hoogste kwaliteit producten met een echt verhaal.

Het is belangrijk om van het leven te genieten. Neem de tijd, en ontdek samen met vrienden en familie onze exclusieve smaaksensaties. Raak geïnspireerd door de verhalen en krijg een nieuwe kijk op de Spaanse keuken!

Meer over Arca Delicia

Translate »