Top Menu

Menu

Levertijd max 3 dagen (NL)

Bezorgen (NL) tot 10kg €7,50

Veilig betalen: iDeal, PayPal (NL)

Veel is voordelig

Spaanse groothandel

Spaanse groothandel

  • Zeer groot netwerk van producenten en leveranciers
  • Vakkundige service
  • Overheerlijke delicatessen van de hoogste kwaliteit
  • Nieuw op de Nederlandse markt
  • Speciale verhalen en tips bij elk product
  • Ambachtelijke en natuurlijke producten

Neem contact met ons op

martin codax spaanse witte wijn

Spaanse groothandel

Arca Delicia haalt unieke en innovatieve producten uit Spanje. Wij kopen in bij kleinschalige tot middelgrote producenten die grote passie voor hun vak hebben. Arca Delicia weet zoals geen ander waar je de beste en meest speciale Spaanse delicatessen kan vinden, vandaar dat we ons Spaanse groothandel mogen noemen. Wij hebben veel kennis en een groot opgebouwd netwerk van lokale producenten in Spanje. Hierdoor bieden wij ook de service om specifieke producten te vinden gebaseerd op uw wensen.

Kwaliteit met een verhaal

Massaproductie is niet ons doel. Wij zoeken zeldzame producten van uitstekend kwaliteit en met een sterk verhaal. Elke product komt met een kleine brochure waarin de achtergrond en tips worden verteld. Het respect voor de natuur, dieren en ingrediënte, maar ook de ambachtelijke verwerking van het product is van uiterst belang. 

  • - Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd in persoonlijke relatiegeschenken?
  • - Heeft u een speciaalzaak of een restaurant/catering en wilt u graag onze producten verkopen of gebruiken?
  • - Bent u een producent/leverancier van Spaanse of Latijnse producten die in ons assortiment zouden passen?

Neem contact op met: Sebastiaan Parqui via s.g.parqui@sebpar.com.

Over Arca Delicia

Arca Delicia is gespecialiseerd in exclusieve delicatessen uit Spanje en Latijns-Amerika. Wij introduceren innovatieve producten van deze regio's naar de Nederlandse markt voor zowel bedrijven als direct naar de consument.

Wij leveren samengestelde tapas boxen en individuele producten naar keuze en bieden rijke informatie over de herkomst van onze lekkernijen. Heerlijke cadeau boxen zijn ook verkrijgbaar met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een mooie kaart te drukken. Bij elke product krijg je een blaadje met de verhaal, tips en waarom het zo zeer speciaal is. Wij hebben alleen de hoogste kwaliteit producten met een echt verhaal.

Het is belangrijk om van het leven te genieten. Neem de tijd, en ontdek samen met vrienden en familie onze exclusieve smaaksensaties. Raak geïnspireerd door de verhalen en krijg een nieuwe kijk op de Spaanse keuken!

Meer over Arca Delicia

Translate »