Top Menu

Menu

Levertijd max 3 dagen (NL)

Bezorgen (NL) tot 10kg €7,50

Veilig betalen: iDeal, PayPal (NL)

Veel is voordelig

Luxe relatiegeschenk

EEN LUXE RELATIEGESCHENK

  • Delicatessen en tapas boxen als luxe relatiegeschenk
  • Stel je eigen verrukkelijke tapas box samen vanaf €25.-
  • Mogelijkheid tot persoonlijk bericht op een kaart
  • Speciale verhalen en tips over elke product in een boekje
  • Overheerlijke delicatessen van de hoogste kwaliteit
  • Nieuw op de Nederlandse markt
  • Luxe verpakking en uitstraling

Offerte aanvragen

Luxe Relatiegeschenk

Nieuw in Nederland

Wilt uw ervoor zorgen dat uw relaties zich gewaardeerd voelen? Het geven van een relatiegeschenk zorgt voor een positief gevoel bij uw bedrijf. Door de heerlijke Arca Delicia delicatessen als luxe relatiegeschenk te geven, kunt u bestaande relaties onderhouden en nieuwe connecties opdoen. Daar wordt iedereen blij van.

Onze delicatessen zijn nieuw in Nederland en hebben allemaal een bijzonder verhaal dat wordt verteld in een klein boekje met tips. Zo geeft u een écht luxe relatiegeschenk.

Gepersonaliseerd relatiegeschenk

Wat is nou beter dan het geven van een heerlijke doos vol buitengewone lekkernijen? Zo kan uw klant of zakenrelatie puur genieten van de Spaanse keuken.

Wij kunnen bovendien een persoonlijk bericht op een kaart laten printen en met het cadeau meesturen. Voor de echte liefhebber is het mogelijk om een pakket samen te laten stellen op basis van een voorkeurssmaak. Als iemand bijvoorbeeld van zoete dingen houdt, kunt u dat gewoon aangeven.

Referenties

Over Arca Delicia

Arca Delicia is gespecialiseerd in exclusieve delicatessen uit Spanje en Latijns-Amerika. Wij introduceren innovatieve producten van deze regio's naar de Nederlandse markt voor zowel bedrijven als direct naar de consument.

Wij leveren samengestelde tapas boxen en individuele producten naar keuze en bieden rijke informatie over de herkomst van onze lekkernijen. Heerlijke cadeau boxen zijn ook verkrijgbaar met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een mooie kaart te drukken. Bij elke product krijg je een blaadje met de verhaal, tips en waarom het zo zeer speciaal is. Wij hebben alleen de hoogste kwaliteit producten met een echt verhaal.

Het is belangrijk om van het leven te genieten. Neem de tijd, en ontdek samen met vrienden en familie onze exclusieve smaaksensaties. Raak geïnspireerd door de verhalen en krijg een nieuwe kijk op de Spaanse keuken!

Meer over Arca Delicia

Translate »