Top Menu

Menu

Levertijd max 3 dagen (NL)

Bezorgen (NL) tot 10kg €7,50

Veilig betalen: iDeal, PayPal (NL)

Veel is voordelig

Luxe kerstpakket

Luxe Kerstpakket

  • Origineel cadeau met heerlijke Spaanse delicatessen
  • Uniek in Nederland
  • Stel je eigen box samen en voeg een persoonlijk bericht toe 
  • Verzendkosten en levertijd zijn afhankelijk van bestelling

Mogelijkheden bespreken?

Celebration Box als cadeau

Kerst Box als Cadeau

Tasting Box als Cadeau

Kerstpakket

Culinair kerstpakket

Kerst is de tijd om samen met familie en vrienden verwend te worden. Verras je zakenrelaties of werknemers met een heerlijk culinair kerstpakket. In overleg stellen we een gepersonaliseerd kerstpakket samen met exclusieve Spaanse delicatessen.

Persoonlijke boodschap

Bovendien kun je een persoonlijke boodschap op een kaart drukken die wij met het luxe kerstpakket meeleveren. Zo geef je een uniek en indrukwekkend cadeau met een persoonlijke noot. Een kerstpakket van Arca Delicia is écht een luxe kerstpakket!

Bijzonder verhaal

Onze delicatessen zijn nieuw in Nederland en hebben allemaal een bijzonder verhaal. De delicatessen kunnen direct op tafel worden gezet - het zijn heerlijke culinaire lekkernijen voor tijdens de kerstdagen.

Alles is mogelijk

Wil je onze producten combineren met producten die je niet in de webshop vindt? Wij werken samen met veel verschillende leveranciers en hebben een groot netwerk. Neem vrijblijvend contact op voor een kerstpakket dat volledig naar wens is.

Of laat je gegevens achter:

Referenties

Over Arca Delicia

Arca Delicia is gespecialiseerd in exclusieve delicatessen uit Spanje en Latijns-Amerika. Wij introduceren innovatieve producten van deze regio's naar de Nederlandse markt voor zowel bedrijven als direct naar de consument.

Wij leveren samengestelde tapas boxen en individuele producten naar keuze en bieden rijke informatie over de herkomst van onze lekkernijen. Heerlijke cadeau boxen zijn ook verkrijgbaar met de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op een mooie kaart te drukken. Bij elke product krijg je een blaadje met de verhaal, tips en waarom het zo zeer speciaal is. Wij hebben alleen de hoogste kwaliteit producten met een echt verhaal.

Het is belangrijk om van het leven te genieten. Neem de tijd, en ontdek samen met vrienden en familie onze exclusieve smaaksensaties. Raak geïnspireerd door de verhalen en krijg een nieuwe kijk op de Spaanse keuken!

Meer over Arca Delicia

Translate »