Top Menu

Menu

Levertijd max 3 dagen (NL)

Bezorgen (NL) tot 10kg €7,50

Veilig betalen: iDeal, PayPal (NL)

Veel is voordelig

Bestelling, betaling en verzending

Bestelling

Kies uit een unieke selectie Spaanse en Latijn Amerikaanse delicatessen! U heeft de keuze uit zowel voorgeselecteerde Boxen als individuele producten uit de Shop.

  • U kunt op onze website 24/7 bestellingen plaatsen
  • Als u op zaterdag of zondag bestelt, krijgt u uw bestelling op dinsdag voor 18:00.
  • Als u op een feestdag bestelt, ontvangt u uw bestelling één of twee dagen later op een werkdag.

 

Betaling

U kunt zowel met iDeal als Paypal voor Nederland en Mister Cash en Belfius voor België veilig betalen. Hier worden geen extra kosten voor gerekend.

Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW. Afhankelijk van het product gaat het om 6% of 21% BTW.

Verzending

Wanneer u een bestelling plaatst, zorgen wij in samenwerking met PostNL en  DHL voor Nederland en Asendia voor België voor een snelle en betrouwbare levering. Uw pakket is te volgen middels een Track & Trace. Het pakket wordt afgeleverd bij een adres van uw keuze.

Niet thuis op het moment van levering

Indien u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt afgeleverd, komt PostNL/ Asendia tweemaal terug bij het bezorgadres . Indien u dan ook niet thuis bent, wordt uw bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde ophaalpunt.  Het kan ook een optie zijn dat  het bij de buren wordt afgegeven zoals bij DHL vaker wordt gedaan. Deze informatie ontvangt u in uw brievenbus.

Verzendkosten

  • Voor individuele bestellingen met  breekbare producten zijn € 7,50 tot een maximum van 10kg.

Indien uw individuele producten zwaarder zijn dan 10kg en om alles in een doos te verpakken niet mogelijk is, dan worden de producten verstuurd in twee boxen. We zullen de pakketten altijd zo slim mogelijk verpakken en nemen eventueel contact op om te overleggen hoe we het beste de levering kunnen doen en wanneer.

Translate »